Якість питної води у лютому 2018р.

Середні дані виробничого контролю безпечності та якості питної води, проведених працівниками хіміко-бактеріологічної лабораторії

КП ”Луцькводоканал” за лютий 2018 р.

Найменування показників

Одиниці виміру

Водогін  Дубнівської насосної станції

Водогін  Омелянівської насосної станції

Водогін  Гнідавської насосної станції

Вимоги ДСанПіНу

2.2.4-171-10

Запах при 20оС

бали

0

0

0

не більше 2

Запах при 60оС

бали

0

0

0

не більше 2

Присмак

бали

0

0

0

не більше 2

Забарвленість

градуси

8

5

5

не більше 20 (35)

Каламутність

мг/дм³

0.47

0.46

0.58

не більше 1.5 (2.0)

Водневий показник

од. рН

7.24

7.25

7.35

6.5-8.5

Залізо загальне

мг/дм³

< 0.11

< 0.10

0.10

не більше 0.20 (1.0)

Загальна жорсткість

ммоль/дм³

8.4

7.2

7.0

не більше 7.0 (10.0)

Марганець

мг/дм³

0.02

0.03

0.017

не більше 0.05

Мідь

мг/дм³

0.036

0.027

0.031

не більше 1.0

Ортофосфати

мг/дм³

0.28

0.2

0.18

не більше 3.5

Сульфати

мг/дм³

50.4

22.0

40.2

не більше 250 (500)

Сухий залишок

мг/дм³

476.4

394.0

423.2

не більше 1000

Хлор

залишковий

вільний

мг/дм³

0.3

0.3

0.3

0.3 - 0.5

Хлориди

мг/дм³

22.4

13.4

20.4

не більше 250 (350)

Цинк

мг/дм³

0

0

0

не більше 1.0

Алюміній

мг/дм³

0

0

0

не більше 0.20 (0.50)

Амоній

мг/дм³

< 0.05

< 0.05

0.06

не більше 0.5 (2.6)

Кремній

мг/дм³

9.08

9.34

8.7

не більше 10.0

Миш’як

мг/дм³

0

0

0

не більше 0.01

Нітрати

мг/дм³

4.92

0.89

3.85

не більше 50

Нітрити

мг/дм³

< 0.003

< 0.003

< 0.003

не більше 0.5

Свинець

мг/дм³

0

0

0

не більше 0.01

Фториди

мг/дм³

0.29

0.38

0.3

не більше 1.2

Перманганатна окиснюваність

мгО/дм³

1.8

1.4

1.9

не більше 5.0

Загальне мікробне число

КУО/дм³

2

3

3

не більше 100

Загальні

колі-форми

КУО

в 100 см³

не виявлено

не виявляно

не виявлено

відсутність

          Норматив, зазначений у дужках, має право використовувати підприємство питного водопостачання до 1 січня 2020 року в окремих випадках, пов’язаних із особливими природними умовами та технологією підготовки питної води, що не дозволяє довести якість питної води до жорсткішого нормативу.

Поширити:

Середні дані виробничого контролю безпечності та якості питної води, проведених працівниками хіміко-бактеріологічної лабораторії

КП ”Луцькводоканал” за лютий 2018 р." data-share-imageurl="">